Bereidingswijze Red Velvet Cake
Voor 1 Grote Cake. (Ronde taartpan 20cm)
500gram Bake Delicious Red Velvet
250 gram zachte boter/ Butter
250 gram ei (ca 5 stuks)/ (ungefhr 5 Stck)
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe de zachte boter in een kom en mix met de vlinder in 2 minuten tot een luchtige smeuge massa. Voeg eerst de Bake Delicious Red Velvet cakemix en daarna de eieren toe. Zet de mixer op stand 1 en meng alle ingredinten. Zet de mixer vervolgens op de hoogste stand en klop het in 5 minuten tot een glad beslag. Vul een licht ingevet cakeblik tot 2/3 met het beslag. Bak de cake in 55-65 minuten in de oven op 150 graden. (heteluchtoven 140 graden) Controleer met een satprikker of de cake droog is, of gebruik een speciale baking thermometer. Neem de cake uit de oven en laat deze 10 minuten afkoelen. Keer de cake om op een rooster en verwijder het cakeblik. Laat de cake afkoelen onder een theedoek.
Den Backofen auf 150 Grad vorheizen.
Butter in einer Rhrschssel mit einem Mixer (z.B. Schmetterling Rhraufsatz) in 2 Minuten geschmeidig rhren, bis eine luftig gebundene Masse entsteht. Bake Delicious Red Velvet Backmischung hinzufgen, Eier dazugeben. Mit einem Mixer kurz auf der niedrigsten Stufe, dann auf der hchsten Stufe die Zutaten in 5 Minuten zu einem glatten Teig verarbeiten.
Eine leicht gefettete Springform zu 2/3 mit Teig fllen.
Den Kuchen 55-65 Minuten auf 150 Grad backen (Heiáluftofen 140 Grad).
Mit einem Holzstbchen oder einem Kchenthermometer in die Mitte des Kuchens stechen und eine Garprobe machen. Kuchen aus dem Ofen nehmen und 10 Minuten abkhlen lassen. Den Kuchen auf einen Kuchenrost strzen, die Springform lsen und entfernen. Den Kuchen mit einem Kchentuch bedecken und abkhlen lassen.
Ingredienten:Suiker, TARWEbloem, TARWEzetmeel, Glucosestroop (gedroogd), CACAOpoeder (SOJA), Zetmeel, Voorverstijfselde TARWEbloem, Rijsmiddel: E450i, Emulgator: E475, E433, TARWEzetmeel, Rijsmiddel: E500ii, Bakkerszout, Plantaardige olie (raapzaad), Verdikkingsmiddel: E415S, pecerijen, Kleurstof: E124.