Sinaasappelcake 500 gram.
Werkwijze/dosering: 500 gram mix voor sinaasappelcake, 200 ml water
Verwarm de oven op 155 graden (hete lucht 145 graden). Meng de mix met
het water en mix het geheel 6 minuten op middelmatige snelheid. Giet het
beslag in een ingevette bakvorm en bak de cake ca. 55 minuten.
Ingrediënten: Suiker, TARWEbloem, plantaardige olie (raapzaad, palm), scharrelEIpoeder,
zetmeel, fruit (sinaasappel, appel), fructosestroop, rijsmiddel E500, E450,
E341, rijstebloem, zout (0,8 %), glucosestroop, aroma, emulgator E475, E471,
geleermiddel E440, verdikkingsmiddel E415, MELKeiwit, voedingszuur E330,
appelextract, citrusvezel.
Voedingswaarde per 100 gram:
Soort Waarde
Energy (kJ) 1824,00
Energy (Kcal) 436,00
Vet (g) 14,20
Vet (waarvan verzadigd) (g) 4,0
Koolhydraat (g) 69,80
Koolhydraten (waarvan suikers) (g) 42,0
Eiwit 5,9
Vezels (g) 1,00
Zout (g) 1,6
Mineralen (g) 5,0
Waarvan natrium (mg) 648,4
Allergie-informatie: Zie de vetgedrukte ingrediënten.
Bewaren: Koel en droog bewaren.